• BIST 12888.33
  • Altın 6690.39
  • Dolar 48.8531
  • Euro 55.6608
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 23 °C
  • Mağusa 24 °C
  • İskele 24 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • Lefke 22 °C

Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası 6 Kasım ile 3 Şubat arasında geçerli olacak

İÇİŞLERİ MUHACERET 10.00 06.11.22 İçişleri Bakanlığı, Muhaceret Affı’yla ilgili açıklama yaparak, düzenlemeye ilişkin detayları paylaştı. Açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde izinsiz olarak bulunmaları sebebiyle cezaya düşmüş yabancılara af öngör
Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası 6 Kasım ile 3 Şubat arasında geçerli olacak


İÇİŞLERİ MUHACERET 10.00 06.11.22

İçişleri Bakanlığı, Muhaceret Affı’yla ilgili açıklama yaparak, düzenlemeye ilişkin detayları paylaştı.

Açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde izinsiz olarak bulunmaları sebebiyle cezaya düşmüş yabancılara af öngören Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası’nın 6 Kasım 2022 ile 3 Şubat 2023 tarihleri arasında 90 gün süre ile geçerli olacağı ifade edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan ve cezaya düşmüş olan yabancıların; Muhaceret Affı’nın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 90 gün içerisinde İçişleri Bakanlığı resmi web sitesiadresine girerek, online olarak bir asgari ücret ödeyip aftan faydalanabilecekleri belirtildi.

Cezaya düşmüş ve yurt dışında bulunan yabancılar ise yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren KKTC Yurt dışı konsolosluklarına veya temsilciliklerine 90 gün içerisinde şahsen başvuru yaparak ve Muhaceret Dairesi’nin gerekli incelemeyi yapıp, onay vermesinden sonra ülkeye girişlerinde bir brüt asgari ücret ödeyerek aftan yararlanabilecekler.

Öte yandan 4 Kasım 2021 ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasında, 18/2021 sayılı Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası ile çıkan Muhaceret Affından faydalanan kişilerin bu Muhaceret Affından faydalanamayacakları hatırlatıldı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.