• BIST 14827.35
  • Altın 6165.09
  • Dolar 46.4356
  • Euro 53.0788
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

TC İletişim Başkanlığı desteğiyle ABD’de Dünya Kupası alanı kuruldu

TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 2026 FIFA Dünya Kupası kapsamında ABD’nin Los Angeles kentinde “Türkiye is Here” sloganıyla “Turkish Vibe Zone” etkinlik ve deneyim alanını hayata geçirdi.
TC İletişim Başkanlığı desteğiyle ABD’de Dünya Kupası alanı kuruldu

TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 2026 FIFA Dünya Kupası kapsamında ABD’nin Los Angeles kentinde “Türkiye is Here” sloganıyla “Turkish Vibe Zone” etkinlik ve deneyim alanını hayata geçirdi.

Gloria Molina Grand Park içerisinde 3050 metrekarelik alanda, 26 Haziran’a kadar A Milli Futbol Takımı’nın oynayacağı karşılaşmaların takibi ve basınla ilişkiler başta olmak üzere Türkiye’nin tanıtımına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

“Turkish Vibe Zone”, karşılaşmaların naklen sunulacağı dev ekran, çeşitli medya içeriklerinin gerçekleştirileceği içerik stüdyosu, ziyaretçilerin kullanımına açık fotoğraf kabini, Türk lezzetlerinin ikram edileceği gastronomi alanı, protokol ağırlama, röportaj alanı, medya entegrasyonunun sağlanacağı basın merkezi ve sponsor stantlarının yer alacağı marka deneyim alanlarından oluşacak.Ayrıca konserler ve ünlü isimlerin ziyaretleri gibi etkinlikler de gerçekleşecek.

Alandaki basın merkezi, Türkiye’den organizasyonun takibi için görevlendirilmiş basın mensuplarının irtibat ve koordinasyon noktası olacak. Medya çalışanları, bu alanda röportaj ve çekim yapabilecek.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.