• BIST 12888.33
  • Altın 6722.44
  • Dolar 48.9525
  • Euro 55.6744
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 19 °C
  • İskele 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • Lefke 19 °C

Ünlü televizyoncu Kuzey Kıbrıs’ta emlakçı mağduru oldu!

Türkiye televizyonlarında haberciliğin ve dijital medyanın tanıdık simalarından biri, Kıbrıs’ta dolandırıcılık iddiasıyla polise başvurdu.
Ünlü televizyoncu Kuzey Kıbrıs’ta emlakçı mağduru oldu!

Türkiye televizyonlarında haberciliğin ve dijital medyanın tanıdık simalarından biri, Kıbrıs’ta dolandırıcılık iddiasıyla polise başvurdu.

Türkiye medyasına yansıyan olay Medya Radar'da şu ifadelerle yer aldı:

Önce oyuncu Selçuk Yöntem, şimdi de ekranların bir başka ünlü yüzü… Kuzey Kıbrıs’ta emlakçı mağduru olanlara bir yenisi eklendi. Türkiye televizyonlarında haberciliğin ve dijital medyanın tanıdık simalarından biri, Kıbrıs’ta dolandırıcılık iddiasıyla polise başvurdu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti son yıllarda yatırım düşünenler için oldukça kazançlı bir yer. Fakat doğru yerde, doğru zamanda ve özellikle doğru kişilerle yapılan yatırım kazandırıyor. Aksi halde mağduriyet yaşayanlar da yok değil.

Birkaç yıl önce ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in bir emlakçı tarafından dolandırılmasıyla zor günler yaşayan, yatırımcı gözünde olumsuz etkilenen Kuzey Kıbrıs’ta benzer bir durum gündemde.

SAHTE SÖZLEŞME İDDİASI

Kuzey Kıbrıs’taki evinin satışı için Lefkoşa emlak piyasasında faaliyet gösteren E. K. isimli firmanın direktörü Ü. K. İle çalışan ve adını şimdilik paylaşmak istemeyen ünlü televizyoncu, polislik oldu.

İddiaya göre hem alıcıyı, hem de satıcıyı mağdur eden emlakçı Ü. K. yasal olmamasına rağmen yetkisiz ve sahte sözleşme hazırlayarak satışı tamamlamaya çalıştı. Fakat bu kez sert kayaya çarptı. Bu yapılanlar yüzünden uzun süredir maddi ve manevi zarara uğradığını söyleyen ünlü ekran yüzü, Kuzey Kıbrıs polisine suç duyurusunda bulundu.

EMLAKÇI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Avukatı ile birlikte Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden mağdur, çalıştığı Ü. K. isimli emlakçı ile geçen süreci tüm ayrıntıları ve belgeleri ile birlikte KKTC polisine teslim etti. E. K. isimli acenteyi Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği üyesi olduğu için seçtiğini, fakat hiç beklenmedik bir şekilde dolandırıldığını savunan mağdur, yasal sürecin başlatıldığını belirtti. 

 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.