• BIST 13284.42
  • Altın 6865.09
  • Dolar 48.7547
  • Euro 55.9994
  • Lefkoşa 30 °C
  • Girne 27 °C
  • Mağusa 30 °C
  • İskele 30 °C
  • Güzelyurt 29 °C
  • Lefke 30 °C

Tatlısu Sağlık Odası yeniden hizmete açıldı..Dinçyürek:Tatlısu bölgesine daha iyi sağlık hizmeti sunacağız

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Tatlısu Belediyesi ile iş birliği içinde Tatlısu Sağlık Odası’nı yeniden faaliyete geçirdiklerini duyurdu. Uzun yıllardır hekimin bulunmadığı sağlık odasında hasta kabulüne başlandığını belirten Bakan Dinçyürek, bölgenin
Tatlısu Sağlık Odası yeniden hizmete açıldı..Dinçyürek:Tatlısu bölgesine daha iyi sağlık hizmeti sunacağız

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Tatlısu Belediyesi ile iş birliği içinde Tatlısu Sağlık Odası’nı yeniden faaliyete geçirdiklerini duyurdu. Uzun yıllardır hekimin bulunmadığı sağlık odasında hasta kabulüne başlandığını belirten Bakan Dinçyürek, bölgenin hızla geliştiğini ve sağlık hizmetlerine olan ihtiyacın arttığını vurguladı.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ile birlikte bölgedeki sağlık altyapısını geliştirmek için çalışmalar yürüttüklerini aktaran Dinçyürek, “Aşağıda 112 komuta merkezinin bulunduğu alanı geliştirecek, kapasitesini artıracak ve modernize edeceğiz. Tatlısu Sağlık Merkezi’ni kurarak daha kapsamlı bir sağlık hizmeti sunacağız” dedi.

Dinçyürek, Bölge Belediye Başkanı Sayın Hayri Orçan’la ve ekibiyle iş birliği yapıyoruz. Onlara da bu yakın çalışma ortamından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Tekrardan adım adım verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sayın Başbakan’ın bizlere verdiği talimatla, adanın her noktasındaki insanımızın evine yakın, kendine yakın bölgede hizmet vermeye devam ediyoruz dedi.

Yeni Ambulans Müjdesi

Bakan Dinçyürek, bölgeye sağlık hizmetlerini güçlendirmek adına yeni bir ambulans tahsis edildiğini duyurdu. Mevcut ambulansın artık hizmet veremeyecek kadar yıprandığını belirten Dinçyürek, “Yarın 112’de görev yapan şoför arkadaşlarımız Lefkoşa’daki merkeze müracaat edecek ve yeni bir ambulansı teslim alacaklar. Bölge halkına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni Diş Ünitesi Kurulacak

Tatlısu’da yıllardır atıl durumda bulunan eski diş ünitesinin yerine, yeni sağlık merkezi içinde modern bir diş ünitesi kurulacağını açıklayan Dinçyürek, belirli günlerde diş ekibinin bölgeye gelerek hizmet vereceğini söyledi. “Bölge halkının ağız ve diş sağlığı konusunda da hizmet almasını sağlayacağız” dedi.

Başkan Orçan: “Dinçyürek sayesinde on yıldır bekleyen bu hizmet nihayet bölgeye ulaştı”

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Bakan Dinçyürek’e teşekkür ederek, verilen sözlerin hızla yerine getirilmesinin bölge halkı için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. “Sağlık Bakanımızın hızlı aksiyonu sayesinde on yıldır bekleyen bu hizmet nihayet bölgeye ulaştı. Yeni ambulans da sağlık hizmetlerinin etkinliğini artıracak. İş birliği içinde kaliteli ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Orçan, “Hizmetlerin devam etmesini ve bölgemize daha fazla hekimin atanmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar verilen sözler tutuldu, bunun da arkasında durulacağına inancımız tam” ifadelerini kullanarak, Tatlısu halkı adına teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptıTC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptıTürkiye Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, Türk Kara Kuvvetlerinin 2235’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında düzenlenen haftalık basın bilgilendirme toplantıs
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.