• BIST 10959.39
  • Altın 5773.345
  • Dolar 42.5217
  • Euro 49.6131
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Tatar – DiCarlo görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler’in (BM) Siyasi ve Barış İnşa İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo’yu kabul etti. Cumhurbaşkanlığı’nda yer alan görüşme saat 10.
Tatar – DiCarlo görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler’in (BM) Siyasi ve Barış İnşa İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo’yu kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’nda yer alan görüşme saat 10.00’da başladı. DiCarlo, Cumhurbaşkanlığı önünde Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Güneş Onar tarafından karşılandı.

DiCarlo’ya BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve BM Barış Gücü Misyon Şefi Colin Stewart eşlik ediyor.

– DiCarlo’nun temasları


Görüşmenin ardından DiCarlo, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’le görüşecek.
DiCarlo, Kıbrıs ziyaretinin ardından 12 Şubat Çarşamba günü Atina, 13 Şubat Perşembe günü de Ankara’da temaslarda bulunacak.
BM Kıbrıs Barış Gücü Sözcülüğünden daha önce verilen bilgiye göre, görüşmelerde Kıbrıs sorununda izlenecek yol tartışılacak ve daha geniş formatta bir gayri resmi toplantıya yönelik hazırlıklar ele alınacak. DiCarlo’nun BM Genel Sekreter’in iyi niyet misyonu çalışmalarına odaklanarak gençlik ve kadın grupları da dahil, sivil toplum temsilcileriyle toplantılar yapacak.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.