• BIST 10951.56
  • Altın 5779.557
  • Dolar 42.5164
  • Euro 49.6577
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Tatar, Cenevre görüşmesi öncesinde Meclis’te temsil edilen siyasi partileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cenevre görüşmesi öncesinde bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Cumhuriyeti Meclisi’nde temsil edilen siyasi parti temsilcilerini kabul etti.
Tatar, Cenevre görüşmesi öncesinde Meclis’te temsil edilen siyasi partileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cenevre görüşmesi öncesinde bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Cumhuriyeti Meclisi’nde temsil edilen siyasi parti temsilcilerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığındaki görüşmeye, Ulusal Birlik Partisi’nden (UBP) Genel Başkan, Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden (CTP) Genel Başkan Tufan Erhürman ve Genel Sekreter Asım Akansoy, Demokrat Parti’den (DP) Genel Başkan, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Genel Sekreter Serhat Akpınar, Yeniden Doğuş Partisi’nden (YDP) Genel Başkan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve Genel Sekreter Erşah Sabit Yılmaz katıldı.

Tatar’ın siyasi parti temsilcileriyle görüşmesi saat 11.50’de başladı. Parti yetkilileri, Cumhurbaşkanlığı girişinde Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ardından Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ile Halkın Partisi’ni (HP) kabul edecek.

Siyasi parti temsilcileriyle görüşmelerini tamamlamasının ardından Tatar’ın 14.00 sıralarında basın toplantısı yapması bekleniyor.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.