• BIST 10918.51
  • Altın 5761.549
  • Dolar 42.5022
  • Euro 49.5606
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Şampiyon Melekler anısına “Elvedasız Şarkılar” konseri düzenlendi

Şampiyon Melekler anısına düzenlenen “Elvedasız Şarkılar” adlı konserin altıncısı Gazimağusa’daki tarihi Salamis Harabeleri’nde düzenlendi. “Kalbimizdesiniz” temasıyla düzenlenen konsere katılım yoğun oldu.
Şampiyon Melekler anısına “Elvedasız Şarkılar” konseri düzenlendi

Şampiyon Melekler anısına düzenlenen “Elvedasız Şarkılar” adlı konserin altıncısı Gazimağusa’daki tarihi Salamis Harabeleri’nde düzenlendi.

“Kalbimizdesiniz” temasıyla düzenlenen konsere katılım yoğun oldu.

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yaptığı konserde, Emre Altuğ, Umut Akyürek, Bora Gencer, Grup Destan, Zeynep Türkeş, Ozan Orhon, Nigar Muradova ve Barlas Kanatlar gibi ünlü isimlerin sahne aldı.

Konserde her şarkının, Şampiyon Melekler anısına bir umut ve dayanışma çağrısı olarak yankılanması hedeflendi ve gecede ‘İsias Ortak Davamız’ şarkısı seslendirildi.

Konserde Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya da söz alarak, 30 aydır tüm ailelerle birlikte çok büyük bir mücadele verdiklerini anımsattı.

Karakaya yılmadan mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini vurgulayarak, birlik beraberlik içinde 6 Şubat’ta yitirilenlerin isimlerini yaşatacaklarını ifade etti.

Karakaya verdikleri bu mücadelede yanlarında olan Kıbrıs Türk halkına yürekten teşekkür de etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.