• BIST 13337.69
  • Altın 6778.12
  • Dolar 48.8123
  • Euro 55.9893
  • Lefkoşa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Mağusa 24 °C
  • İskele 24 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • Lefke 24 °C

İsias Otel davası… Sanık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildianık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildi

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen İsias Otel davasında, sanık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildi. -Bozkurt Duruşmada konuşan sanık Mehmet Fatih Bozkurt, “Yönetimine 2001’de dahil olduğum İsias Otel konusunda kusurl
İsias Otel davası… Sanık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildianık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildi

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen İsias Otel davasında, sanık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildi.

-Bozkurt

Duruşmada konuşan sanık Mehmet Fatih Bozkurt, “Yönetimine 2001’de dahil olduğum İsias Otel konusunda kusurlu bulunmuşum. Ama benim teknik konulara hakim olmam mümkün değil. Benim bunlarla alakam yok” diyerek, tahliyesini talep etti.

-Yıldız

Mimar Erdem Yıldız ise, binayla ilgili kendi projesinde 66 oda olduğunun görüldüğünü belirterek, daha sonra oda sayısının arttırıldığını söyledi.

Yıldız, “Ruhsatta, ‘ilave kata dayanıklıdır’ diye imzam varmış. Bunun bana ait olmadığını söyledim, kendimi anlatamadım. Ben projeyi yaptığımda binanın 8 katı tamamen bitmişti” diye konuştu.

Bilinçli olarak bir suç uydurulmaya çalışıldığını savunan Yıldız, “Bu kadar pervasızca yazılan bir rapor vardır. Buna sahte mi denir, ne denir bilmiyorum. Ortada birçok delil var. Bu kadar delil varken hangi kanaatten bahsediyor bilim insanları?” sorusunu sordu.

-Bağcı

İnşaat Mühendisi Halil Bağcı ise, statik hesabı kendisinin yapmadığını ifade ederek, kolon karşılaştırmalarını yaptığını, üç sayfa dışında bu yapıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığını savundu.

Fenni mesul olabilmesi için yapıma katılması gerektiğini kaydeden Bağcı, bir sefer bile binanın yapımında bulunmadığını söyledi.

-Göncüoğlu

İnşaat Mühendisi Mehmet Göncüoğlu ise, belediyenin binanın yapımına müdahale etmediğini kaydederek, otel statik projesini yapmadığını, konut projesi yaptığını söyledi.

Konut projesiyle otelin projesinin ayrı tutulması gerektiğini ifade eden Göncüoğlu, adının, otel projesiyle anılmasının doğru olmadığını belirtti.

Göncüoğlu, “Otelin yük kapasitesi artmış, beton kalitesi yüzde elli az. Benim bir suçum, kusurum yok ama her iki projede de benim adım geçiyor. Davamın düşürülmesini talep ediyorum” dedi.

Sanık avukatlarının dinlenmesi öncesi duruşmaya 15 dakika ara verildi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.