• BIST 13279.59
  • Altın 6786.16
  • Dolar 48.8324
  • Euro 55.8094
  • Lefkoşa 28 °C
  • Girne 28 °C
  • Mağusa 28 °C
  • İskele 28 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • Lefke 29 °C

Girne ve Lefkoşa’da gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazalarında 1’i ağır 2 yaralı

Girne ve Lefkoşa’da gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazalarında biri ağır iki kişi yaralandı. Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, saat 02.30 sıralarında, Girne’de Uğur Mumcu Caddesi’nde Ahmet Ersin Şanverdi (E-25), yönetimindeki KM
Girne ve Lefkoşa’da gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazalarında 1’i ağır 2 yaralı

Girne ve Lefkoşa’da gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazalarında biri ağır iki kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, saat 02.30 sıralarında, Girne’de Uğur Mumcu Caddesi’nde Ahmet Ersin Şanverdi (E-25), yönetimindeki KM 146 plakalı salon araçla süratli ve dikkatsizce doğuya doğru seyrettiği sırada yolun kuzeyinden dışarıya çıkıp aracının ön kısmı ile sokak levhasına çarptıktan sonra su kuyusuna ait betona çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce savrulan KM 146 plakalı araç, Erdener Garaj’a ait park alanında park halinde bulunan dört ayrı araca ve çiçekliklere çarparak durdu.

Kazada ağır yaralanan KM 146 plakalı araç sürücüsü Ahmet Ersin Şanverdi kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

-Lefkoşa’daki kaza

Lefkoşa’da ise saat 00.40’ta Osman Örek Caddesi’nde GE 636 plakalı salon aracıyla seyreden ve 90 miligram alkollü içki etkisi altında olduğu belirtilen Abdullah Can Koç (E-23), Metehan çemberine doğru seyrettiği sırada çembere geldiğinde o esnada önünde aynı istikamete seyreden ve çemberi dönen araçlara öncelik vermek için duran Ceydanur Gök’ün (K-25) yönetimindeki GY 900 plakalı salon aracın arka kısmına çarptıktan sonra çember üzerine çıkıp durdu.

Kazada hafif yaralanan GY 900 plakalı araç sürücüsü Ceydanur Gök, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi görerek müşahede altına alınırken GE 636 plakalı araç sürücüsü Abdullah Can Koç tutuklandı.

Polisin her iki kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.