• BIST 12888.33
  • Altın 6710.24
  • Dolar 48.8545
  • Euro 55.6886
  • Lefkoşa 21 °C
  • Girne 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • İskele 23 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 21 °C

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne forklift bağışlandı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne forklift bağışı yapıldı. Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan bağışlanan forklift aracını bu sabah teslim aldı.
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne forklift bağışlandı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne forklift bağışı yapıldı. Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan bağışlanan forklift aracını bu sabah teslim aldı.

Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen teslim töreninde, Başhekim Adil Özyılkan, hastalara şifa vermek için uğraşan hekimlerin yanısıra diğer hizmetleri de eksiksiz sağlamak için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Hastaneye gelen birçok farklı malzemenin taşınmasında büyük sıkıntılar çektiklerini anlatan Özyılkan, forklifti hediye edenlere teşekkür ederek forkliftin hem hastalara iyilik hem de çalışanlara kolaylık sağlayacağını belirtti.

Forklifti hediye eden firmanın avukatı Tolga Him ise, kendilerine bu katkıyı yapma imkanı sağlayanlara bağışı yapan Hakan Güneş adına da teşekkür etti. Him, her zaman bakanlığın yanında olacaklarını hatırlatarak, forkliftin herkese kolaylık sağlamasını temenni etti.

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra ise, dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak gözlemlediklerini belirterek, sağlık alanında ihtiyaç duyulan bazı ilaçların yükte ağır olduklarını ve bunları insan eliyle taşımanın hem çok zahmetli olduğunu hem de çalışanlara iş yükü bindirdiğini söyledi.

El emeğiyle hizmet veren personele kolaylık sağlayacak bu forklifti bağışlayanlara teşekkür eden Altuğra, bu tür bağışların çok anlamlı olduğunu ifade ederek, herkese örnek olmasını temenni etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.