• BIST 12433.5
  • Altın 6404.74
  • Dolar 44.261
  • Euro 51.2622
  • Lefkoşa 11 °C
  • Girne 13 °C
  • Mağusa 11 °C
  • İskele 11 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • Lefke 12 °C

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Şahali ve bazı milletvekilleri Binboğa Yem’e ziyarette bulundu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Erkut Şahali ve bazı milletvekilleri Binboğa Yem’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan CTP Genel Sekreteri Erkut Şahali, dayanışmalarını iletmek için orada bulunduklarını belirterek, Binboğa’nın halk için ö
Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Şahali ve bazı milletvekilleri Binboğa Yem’e ziyarette bulundu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Erkut Şahali ve bazı milletvekilleri Binboğa Yem’e ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan CTP Genel Sekreteri Erkut Şahali, dayanışmalarını iletmek için orada bulunduklarını belirterek, Binboğa’nın halk için önemine işaret etti.

Erkut Şahali, gelinen noktada hem yönetsel beceriksizlik hem de suistimal sonucunda kurumun sessizliğe bürünmüş vaziyette olduğunu öne sürerek, buna sessiz kalamayacaklarını ifade etti.

Şahali, bu konuda sorumluluğu olanların gereken bedeli ödemesi konusunda kendilerinin de çaba sarf edeceklerini; bunu kontrol etmesi gereken üst makamların da aynı sorumluluğu üstlenmesi gerektiğini savundu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.