• BIST 13272.82
  • Altın 6764.93
  • Dolar 48.8345
  • Euro 55.7247
  • Lefkoşa 32 °C
  • Girne 29 °C
  • Mağusa 32 °C
  • İskele 32 °C
  • Güzelyurt 31 °C
  • Lefke 32 °C

Cumhurbaşkanı Tatar, Polis Genel Müdürü Kuni ve beraberindekileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tatar kabulde yaptığı konuşmada, Polis Genel Müdürü olarak atanan Kasım Kuni’nin oluşturduğu güven ve halka hizmet i
Cumhurbaşkanı Tatar, Polis Genel Müdürü Kuni ve beraberindekileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tatar kabulde yaptığı konuşmada, Polis Genel Müdürü olarak atanan Kasım Kuni’nin oluşturduğu güven ve halka hizmet için yapacağı çalışmaların önemine vurgu yaparak, yeni görevinde başarı diledi.

Halkın huzur ve güvenli bir şekilde yaşamasının önceliği olduğunu söyleyen Tatar, dünyanın her yerinde olduğu gibi zaman zaman ülkede de bazı suç olaylarının meydana geldiğini ifade ederek, polis teşkilatının özverili çalışmaları sayesinde halkın güven içinde yaşayabildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, polis teşkilatında açılan münhallerin doldurulması gerektiğini ifade ederek, bu konuya destek verdiğini ve hükümet olarak gerekli hassasiyetin gösterildiğini dile getirdi. KTBK ve GKK ile sağlıklı bir iletişim içerisinde olan polis teşkilatının birlikte yapacağı çalışmaların önemli olduğuna değinen Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve bütün polis teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarı diledi.

Polis Genel Müdürü Kasım Kuni de kabuldeki konuşmasında, yeni görevine atandıktan sonra yaptığı ilk ziyaretin Cumhurbaşkanlığı’na olduğunu belirtti. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak adına, yasalar çerçevesinde gereğinin yapılmaya devam edileceğinin altını çizen Kuni, kabulden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.