Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve 10 ülkeden gelen federasyon başkanı ve yöneticilerini kabul ederek görüştü.
Kabuldeki konuşmasında, yıllardan beri büyük azim ve kararlılıkla sürdürülen 33. WTF KKTC Uluslararası Şampiyonası’nın 33. yıl dönümünü kutlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar bunun, KKTC’nin tanınması bakımından önemli olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tatar yapılacak olan müsabakaların, kardeşlik ruhu içerisinde gerçekleşeceğine olan inancını belirterek Kıbrıs Türk halkının bu topraklarda çok acılar yaşadığını ve zor süreçlerden geçtiğini ifade etti.
Gençlerimize uygulanan ambargo ve izolasyonların aşılması için bu tür etkinliklerin yapılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuların farklı ülkelerde gerçekleşen turnuvalara katıldığını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Tatar sözlerini şöyle sürdürdü;
“Büyük bir özveri ve gayretle çalışıp büyük başarılar elde eden sporcuların ailelerini, antrenörlerini ve federasyon başkanlarını tebrik ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde gösterilen çabanın sonunda böyle güzellikler ortaya çıkmaktadır. Uluslararası toplumun, böylesine anlamlı çalışmalara saygı gösterip iştirak etmesi mutluluk vericidir. Bütün sporcuları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”
Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu başkanı ve 10 ülkeden gelen federasyon başkanı ve yöneticilerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve 10 ülkeden gelen federasyon başkanı ve yöneticilerini kabul ederek görüştü. Kabuldeki konuşmasında, yıllardan beri büyük azim ve kararlılıkla sürdürüle

- Yorumlar 0
Diğer Haberler
İncirli: “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır”Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, seçimlerin tümüne hazır olduklarını belirterek, hedeflerinin, Kıbrıslı Türklerin kendi kurumlarını güvenle yönettiği, ekonomik ve toplumsal gücünü geliştirdiği ve dünyayla bütünleştiği bi
Gazetecilik mesleği serüvenim
KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.

































































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.