• BIST 8101.18
  • Altın 1890.874
  • Dolar 28.9304
  • Euro 31.2028
  • Lefkoşa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 19 °C
  • İskele 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 16 °C

Cumhurbaşkanı Tatar, İstanbul’a gitmek üzere adadan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’da düzenlenecek “Marmara Grubu Vakfı 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi”nde konuşma yapmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı. Bugün saat 10.
Cumhurbaşkanı Tatar, İstanbul’a gitmek üzere adadan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’da düzenlenecek “Marmara Grubu Vakfı 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi”nde konuşma yapmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı.

Bugün saat 10.15 civarında İstanbul’a hareket eden Cumhurbaşkanı’nı İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Kadir Bayraklı ve diğer yetkililer uğurladı.

Tatar, programı çerçevesinde, İstanbul’da Marmara Grubu Vakfı tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek ve 44 ülkeden 300’ü aşkın siyasetçi, diplomat, akademisyen, inanç önderi ve iş insanının katılacağı Avrasya Ekonomi Zirvesi’nde konuşma yapacak.

Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev ile görüşecek ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı ile toplantı yapacak.

Programını tamamlamasının ardından Cumhurbaşkanı Tatar, yarın akşam KKTC saatiyle 20.15’te ülkeye dönecek.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.