• BIST 10959.71
  • Altın 5774.737
  • Dolar 42.5068
  • Euro 49.5634
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

Cumhurbaşkanı Tatar, 3’üncü Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulunacak

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ve beraberindeki heyetle, ana teması “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” olarak belirlenen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde yapılacak 3’üncü Antalya Diplomasi F
Cumhurbaşkanı Tatar, 3’üncü Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulunacak

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ve beraberindeki heyetle, ana teması “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” olarak belirlenen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde yapılacak 3’üncü Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere dün öğleden sonra Türkiye’ye gitti.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Başbakan Ünal Üstel ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun eşlik edeceği Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın heyetinde, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil, Özel Temsilci Güneş Onar, Hukuk Danışmanı Sülen Karabacak ve Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Özel Danışmanı Hüseyin Işıksal yer alıyor.

100’ü aşkın ülkeden 20’yi aşkın devlet lideri ve yaklaşık 4 bin konuğun katılması beklenen forumun açılış ve kapanış törenlerine katılacak Cumhurbaşkanı Tatar, bir dizi “uluslararası temas” yapacak.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.