• BIST 13198.84
  • Altın 6839.78
  • Dolar 48.8006
  • Euro 55.904
  • Lefkoşa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Mağusa 25 °C
  • İskele 25 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • Lefke 24 °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğünde, fırsat eşitliği yaratmak amacıyla “özel” çocuklardan kurulan Cumhurbaşkanlığı Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası, KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Türk Maarif Koleji Ortaokul Korosu ile birlikte sahneye çıktı.

Konserde, orkestra şefi Ali Hoca ile koro şefi Bahar Gökhan ve Emine Ferit yönetiminde yerli ve yabancı eserler seslendirildi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, konser sonrası yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen konseri izlemin gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde kurulan Fidan Çocuk Korosu’nun özel çocuklardan oluştuğunu belirterek, verdiği emeklerden dolayı koro şefi Bahar Gökhan’a teşekkür etti.

Fidan Çocuk Orkestrası’nın da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde kurulduğunu anlatan Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası şefi Ali Hoca’ya ve koordinatör Mustafa Kofalı’ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Konserde orkestrada yer alan çocukların gelecekte Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve diğer orkestralarda çalacağına dair inanç belirten Sibel Tatar, koro şefi Emine Ferit yönetimindeki Türk Maarif Koleji öğrencilerini tebrik etti.

Medeni bir ülke olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğu ve yaptığı inkılaplar için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla andığını dile getiren Sibel Tatar, “Dünya bir daha Atatürk gibi lider göremeyecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserini izledi

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.