• BIST 10991.56
  • Altın 5769.119
  • Dolar 42.5071
  • Euro 49.5452
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

Beyarmudu Belediyesi 2’nci Çocuk Festivali yapıldı

2.Uluslararası Beyarmudu Çocuk Festivali Türkiye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna ve Bulgaristan’dan gelen ekiplerin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte  Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek konuşma
Beyarmudu Belediyesi 2’nci Çocuk Festivali yapıldı

2.Uluslararası Beyarmudu Çocuk Festivali Türkiye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna ve Bulgaristan’dan gelen ekiplerin katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte  Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek konuşma yaparak, belediye olarak Beyarmudu’nun uluslararası alanda tanınması için yoğun uğraş verildiğini söyledi.

Festivale 5 farklı ülkeden ekiplerin  katıldığını ifade eden Bebek, bölgede kültür ve sanatın dolu dolu yaşanmasına önem verildiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, festivalin ülkenin tanıtımına katkıda bulunmak adına önemine vurgu yaptı.

Beyarmudu’nun her geçen gün kalkındığına işaret eden Tatar, çocukların ülkenin geleceği ve güvencesi olduĝunun altını çizdi. Tatar, çocukların milli değerlerle yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı. 

Konuşmaların ardından ekipler sahne alarak danslarını sergilediler.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.