• BIST 11007.37
  • Altın 5757.763
  • Dolar 42.5046
  • Euro 49.5381
  • Lefkoşa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Mağusa 17 °C
  • İskele 17 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • Lefke 19 °C

Ataoğlu, oyunu Namık Kemal Lisesi’nde kullandı

    Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu  oyunu kullandı. Ataoğlu, yeni dönemde seçilecek olan tüm belediye başkan ve meclis üyelerine başarılar diledi.
Ataoğlu, oyunu Namık Kemal Lisesi’nde kullandı

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu  oyunu kullandı.

Ataoğlu, yeni dönemde seçilecek olan tüm belediye başkan ve meclis üyelerine başarılar diledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm Kültrür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Namık Kemal Lisesi 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Ataoğlu, oyunu kullanmasının ardından ‘ye açıklamada bulundu.

Sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak açısından yapılan reformla belediyelerin 28’den 18 belediyeye düşürüldüğünü hatırlatan Ataoğlu, yeni dönemde seçilecek olan tüm belediye başkan ve meclis üyelerine şimdiden başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.