• BIST 13198.84
  • Altın 6839.78
  • Dolar 48.8006
  • Euro 55.904
  • Lefkoşa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Mağusa 25 °C
  • İskele 25 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • Lefke 24 °C

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı… Bugün makam koltukları çocukların

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak, 23 Nisan İlkokulu 5’inci sınıf öğrencisi Duru Yılmazer’e devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı… Bugün makam koltukları çocukların

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak, 23 Nisan İlkokulu 5’inci sınıf öğrencisi Duru Yılmazer’e devretti.

Atatürk İlkokulu Müdürü Ayşe Ertürk Şan başkanlığındaki öğrenci heyeti, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı, “Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklarımızın okulu gibidir. Onlara hizmet eden ve daha iyi bir eğitim alabilmeleri için uğraşan bir bakanlıktır” ifadelerini kullandı.

İlk olarak Bakan Çavuşoğlu’yla birlikte toplantı salonuna geçen 15 öğrenci, Çavuşoğlu’na çeşitli sorular sordu, sohbet etti.

– Temsili Eğitim Bakanı Yılmazer: “Her gün 23 Nisan tadında olsun”

Çavuşoğlu’nun makamını devralan, 23 Nisan İlkokulu 5’inci sınıf öğrencisi Duru Yılmazer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendilerine armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti.

Okulların daha gelişmiş ve bol aktivitelerle olmasını dileyen Yılmazer, bu bayramın tüm dünya çocukları için de olduğunu ifade etti.

Tüm çocukların her zaman ve her yerde yüzlerinin gülmesini dileyen Yılmazer, her günün 23 Nisan tadında olması temennisinde bulundu.

-Çavuşoğlu: “Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklarımızın okulu gibidir”

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek tüm çocukların bayramını kutladı.

“Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklarımızın okulu gibidir. Onlara hizmet eden ve daha iyi bir eğitim alabilmeleri için uğraşan bir bakanlıktır” diye konuşan Çavuşoğlu; okuma, yazma, anlama ve anlatma yönünden de çok güçlü bir nesil yetiştiğinin altını çizdi.

KKTC halkının daha refah, sağlıklı ve mutlu yaşayabilmesi için gelecekte nöbeti çocuklara devredeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, bu makamlarının gelip geçici olduğunu ve gelecekte bu makamlara çocukların oturacağını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını çocuklara devrettiklerini ve onların temennilerinin kendileri için bir hedef olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, çocukların okullarda yaşadıkları sıkıntıların, çözmeleri gereken sorunlar olduğunu ifade etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

Gazetecilik mesleği serüvenim

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldıKıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ceyhun Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin 78. Büyük Kongresi’ne katılarak, Genel Kurul’a hitap etti. Dalkan, hekimlik mesleğinin evrensel değerlerini, bilimsel tıp anlayışını ve toplumun sağlık hakkını korumak amacıyl
Sevgül Uludağ hayatını kaybettiSevgül Uludağ hayatını kaybettiAraştırmacı gazeteci, yazar Sevgül Uludağ yaşamını yitirdi. Kayıplar konusundaki araştırmalarıyla tanınan ve uzun yıllardır Yenidüzen gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Uludağ, 67 yaşındaydı.
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladıPolis Genel Müdürlüğü’nün 66’ncı Dönem Polis ile 17’nci Dönem İtfaiye Temel Eğitimleri’nin yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 113 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 175 polis me
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiGirne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesiPolis Basın Subaylığı, Girne-Değirmenlik anayolunda sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında patlatma yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, Acapulco Kavşağı ile Alevkayası Kavşağı arasında kalan yol kesimi bugün 14.
1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.