• BIST 10994.86
  • Altın 5769.167
  • Dolar 42.5222
  • Euro 49.5735
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı “41. Yıl Cumhuriyet Korteji” ile coşkuyla kutlanacak

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 41’inci kuruluş yıl dönümü, Lefkoşa’da düzenlenecek Cumhuriyet Korteji ile kutlanacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen “41.
15 Kasım Cumhuriyet Bayramı “41. Yıl Cumhuriyet Korteji” ile coşkuyla kutlanacak

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 41’inci kuruluş yıl dönümü, Lefkoşa’da düzenlenecek Cumhuriyet Korteji ile kutlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen “41. Yıl Cumhuriyet Korteji”, Lefkoşa bölge okullarından ve üniversitelerden gelecek öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilecek. Organizasyon kapsamında öğrenciler, 100’er metrelik KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti bayrakları taşıyacak.

13 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Milli Eğitim Bakanlığı önünden başlayacak kortej, Asal Şube, Girne Kapısı, Mahkemeler güzergâhını izleyerek Cumhurbaşkanlığı’na ulaşacak.

Güzergah boyunca halk dansları, cimnastik ve taekwondo gösterileri yer alacak.

Kortejin Cumhurbaşkanlığı’na ulaşmasıyla 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlamış olacak. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirecek.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.