• BIST 5.114,97
  • Altın 1318.373
  • Dolar 21.0288
  • Euro 22.5398
  • Lefkoşa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Mağusa 18 °C
  • İskele 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • Lefke 19 °C

Yenikapı'da feribotun dalgası balıkçı teknesini batırdı

İstanbul Yenikapı'da İDO feribotunun iskeleye yanaşırken oluşturduğu dalga, sahilde bağlı bulunan bir balıkçı teknesini batırdı.
Yenikapı'da feribotun dalgası balıkçı teknesini batırdı

Bursa-İstanbul arasında otomobil taşıyan Osman Gazi-1 Feribotu Yenikapı’ya yanaşırken büyük dalgalar oluşturdu. Tarım ve Orman Bakanlığı S.S. Eminönü İlçesi Su Ürünleri Kooperatifi’ne bağlı olan balıkçı tekneleri feribottan kıyıya doğru gelen dalgalarla savrulmaya başladı.

Balıkçı teknelerinden biri dalgalara karşı koyamayarak battı. 2 tekne ise kıyıya vurarak ağır hasar gördü.

Teknenin battığı anlar balıkçılar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Teknelerde toplam 1 milyon TL'ye yakın zarar meydana gelirken kooperatif ile İDO arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.