• BIST 13774.77
  • Altın 6217.22
  • Dolar 47.3427
  • Euro 53.8744
  • Lefkoşa 27 °C
  • Girne 28 °C
  • Mağusa 28 °C
  • İskele 28 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • Lefke 26 °C

Yaralı bulunan tilki ve leylek tedavilerinin ardından doğaya bırakıldı

Şırnak'ta vatandaşlar tarafından yaralı bulunan tilki ve leylek, tedavilerinin tamamlanmasıyla doğaya salındı.
Yaralı bulunan tilki ve leylek tedavilerinin ardından doğaya bırakıldı

Kentte farklı tarihlerde arazide yaralı bulunan tilki ve leylek, Şırnak Üniversitesi Yabani Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen tilki, Şırnak-Cizre karayolunun 20. kilometresinde, leylek ise İdil ilçesinde doğaya salındı.

Şube müdürü Orhan Kalay, tilki ve leyleğe gerekli bakım ve tedavinin uygulandığını, doğaya bırakılacak seviyeye geldikleri için de onları bugün doğayla buluşturduklarını belirtti.

Tilki ve leyleği bulup, duyarlılık göstererek kendilerine teslim eden vatandaşlara teşekkür eden Kalay, vatandaşlardan, arazide yaralı ve bitkin durumda olan hayvanları bulduklarında kendilerine haber vermelerini istedi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.