• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Lefkoşa 23 °C
  • Girne 20 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • Lefke 23 °C

UBP 'kirli oyunlara' başvuruyor!

UBP cephesinden Gazeteciler yanıltılarak, spekülatif haberler yayılmaya çalışılıyor...
UBP 'kirli oyunlara' başvuruyor!

ADA HABER - ŞERMİN SARRO

Ülke siyasi aranası her geçen gün hareketlenirken, CTP'nin en güçlü adayları arasında görülen Sibel Siber hakkında da asılsız iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Bir süreden beridir Sibel Siber'in, 'Ulusal Birlik Partisi'nden aday olacağı', Hüseyin Özgürgün'ün kontenjanından seçime katılacağı, CTP'den ayrılacağı veya başka bir partiye katılmayı düşündüğü yönünde asılsız iddialar siyasi kulislerde dolaşıyor.

UBP CEPHESİNDEN YAYILIYOR!

Bilinçli olarak maksatlı yıpratma politikası uygulandığı düşünülürken, bu yalan yanlış dedikodunun UBP cephesinden yayıldığı biliniyor.

UBP'ye yakın olduğu bilinen kişilerce gazetecilere ulaşılarak, "Duydun mu bomba haberi? Sibel Siber, UBP'den aday oluyor" denilerek siyasi ahlaka uymayacak utanç verici bir şekilde, yalan haber yayma politikası uygulanıyor. 

GAZETECİLER, KİRLİ OYUNA ALET EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR!

ADA Haber'den Gazeteci Şermin Sarro da bu kirli oyuna alet edilmeye çalışıldı. Ancak çabaları sonuçsuz kaldı. 

UBP Akdoğan Örgüt Üyesi olduğu bilinen şahıs tarafından Gazeteci Şermin Sarro'ya, yine aynı cümlelerle, "Duydun mu bomba haberi? Sibel Siber, UBP'den aday oluyor" denilerek, yalan haber yayılmaya çalışıldı.

UBP cephesinin bu şekilde yalan haberlerle, Siber'i yıpratmaya çalıştığı tahmin ediliyor. 

SİBER, BU İDDİALAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Meclis Başkanı Sibel Siber bu iddialara sosyal medyadan yaptığı açıklama ile cevap verdi. Siber, CTP'den başka bir parti arayışı içinde olduğu iddialarını yanıtladı ve "Sibel Siber'i siyasi parti arayışındaki bir siyasetçi olarak göstermeye çalışma gayreti, siyasi karalamaya yeni bir örnek" dedi. Sibel Siber'in yaptığı açıklama şöyle:

Sibel Siber: Siyaseti bir meslek olarak değil bir görev olarak gördüğümü çok sıklıkla dile getirmişimdir.Ayrıca etik değerler ve temiz siyaset konusundaki düşüncelerimi çok sıklıkla paylaştım; bu konuda köşe yazısı yazdım. Sibel Siber'i siyasi parti arayışındaki bir siyasetçi olarak göstermeye çalışma gayreti, siyasi karalamaya yeni bir örnek.Bu da siyasi rekabetin çirkin yüzü olsa gerek.Hep söylediğim bir söz vardır: "Yasa dışılığı yargı, etik dışılığı kamu vicdanı yargılar" Mensubu olduğu siyasi parti var iken, eğer aday olacaksa aday olmak için başka bir siyasi parti arayışına girmeyeceğim gayet iyi bilinmektedir. Geçmişte de çok yapılan bu uydurma haber ve karalamaların ne maksatla yapıldığını kamuoyu vicdanı değerlendirecektir... Sevgi ve saygılarımla...

Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP milletvekili Sibel Siber, hakkında seçime girmek için parti aradığına dair çıkan haberleri yalanlayarak, aday olmak için başka bir siyasi parti arayışına girmeyeceğini açıkladı.

 

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.