• BIST 14917.43
  • Altın 6822.28
  • Dolar 45.2052
  • Euro 53.1789
  • Lefkoşa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 13 °C
  • İskele 13 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • Lefke 16 °C

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği öngörülüyor.
Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Bugün yurdun iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Balıkesir, Kütahya, İzmir ve Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının önümüzdeki dört hafta boyunca mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Bugün dahil beş günlük periyotta ise en yüksek sıcaklık değerlerinin Ankara'da 18, İzmir'de 23, İstanbul'da 18, Samsun'da 22, Antalya'da 23, Mersin'de 26, Diyarbakır'da 20 derece olması bekleniyor.

Yarın Marmara ve Ege'nin tamamı ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de görülecek yağışların çarşamba günü Karadeniz Bölgesi'nin tamamı ile İç Anadolu'nun kuzeyinde etkili olması bekleniyor.

Yağışlı sistemin perşembe günü yurdun kuzeyinde, cuma günü ise tamamınde etkili olacağı öngörülüyor.

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.