• BIST 10967.37
  • Altın 5772.826
  • Dolar 42.5138
  • Euro 49.554
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

Pezzella Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe sol bek transferine yoğunlaştı. Welington için görüşmeleri askıya alan sarı lacivertliler, Pezzella için kulübü Parma ile anlaşma sağladı.
Pezzella Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe, sol bek transferinde önemli mesafe kat etti.

Welington için Sao Paolo kulübüyle bonservis görüşmelerini sürdüren sarı lacivertliler, Brezilya ekibinden henüz beklediği yanıtı alamadı.

Teknik direktör Jorge Jesus’un listesindeki bir diğer futbolcu konusunda ise yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Giuseppe Pezzella için Parma ile büyük ölçüde anlaştı.

Yönetimin İtalyan oyuncunun bonservisi için 4 milyon euro civarında bir bedel üzerinde uzlaştığı öğrenildi.

24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’ye imza atması halinde sözleşmenin 4 yıllık olacağı da gelen haberler arasında. Kısa süre içinde Welington konusunda bir gelişme yaşanmazsa Pezzella’nın sarı lacivertli kulübe katılması bekleniyor.

Geçen sezon kiralık olarak Atalanta forması giyen İtalyan futbolcu, 29 resmi maçta bin 301 dakika sahada kalıp, 2 asist yaptı.

Pezzella, kas sakatlığı nedeniyle sezonun son maçlarını kaçırmıştı. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.