• BIST 10951.56
  • Altın 5779.557
  • Dolar 42.5164
  • Euro 49.6577
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Pakistan'da izdiham: 1 ölü

Pakistan'ın Sind eyaletinde devletin düşük fiyattan sattığı unları almak isteyen selzedelerin oluşturduğu izdihamda 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Pakistan'da izdiham: 1 ölü

Ulusal basındaki haberlere göre, Badin, Mirpurhas ve Şehid Benazirabad bölgelerinde eyalet hükümeti, piyasa fiyatının altında sınırlı sayıda un satışına başladı.

Düşük fiyattan un almak isteyen selzedeler ise satış noktalarında izdiham oluşturdu.

Mirpurhas bölgesinde yaşanan izdihamda 37 yaşındaki Gulahi Bheel hayatını kaybetti.

Bheel’in ölümünün ardından yüzlerce kişi Mirpurhas Basın Kulübü önüne gelerek protesto düzenledi.

Selzedeler, yeterli miktarda un sağlanmadığını ve bu sebeple izdiham oluştuğunu belirterek Sind hükümetine tepki gösterdi.

Badin bölgesinde ise satış noktası önünde oluşan izdihamı polis copla müdahale ederek dağıttı. Yaşanan arbede sırasında 2’si kadın çok sayıda kişi yaralandı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde selzedelerin unların satıldığı kamyonların arkasından koştuğu görüldü.

Pakistan'da 2022'de yaşanan sel felaketi sebebiyle yaklaşık 1740 kişi hayatını kaybetti, 12 binden fazla kişi yaralandı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.