• BIST 9432.55
  • Altın 4094.521
  • Dolar 38.4006
  • Euro 43.6853
  • Lefkoşa 14 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 11 °C
  • İskele 11 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • Lefke 14 °C

Orgeneral Çetin: Mücadelemiz ülkemizin her karış toprağında devam edecek

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, terör örgütü PKK başta olmak üzere bütün terör örgütlerine karşı mücadelenin, ülkenin her karış toprağında devam edeceğini söyledi.
Orgeneral Çetin: Mücadelemiz ülkemizin her karış toprağında devam edecek

Giresun'daki temasları kapsamında ilk olarak Vali Enver Ünlü'yü makamında ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, daha sonra Doğu Karadeniz Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Sevinç'i ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çetin, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vurulduğunu, bulunup yok edildiğini söyledi.

Önceki Giresun ziyaretinde Karadeniz kırsalında terör unsurlarını yok edeceklerini söylediklerini hatırlatan Çetin, bunu gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Çetin, "Ülkemizi bölmeye, milletimizi parçalamaya çalışanlara bugüne kadar aman vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Allah'ın yardımıyla, vatandaşımızın desteği, sevgisi ve güveniyle dağlardaki PKK terör örgütü başta olmak üzere, bütün terör örgütlerine karşı mücadelemiz ülkemizin her karış toprağında devam edecektir" diye konuştu.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.