• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • Lefkoşa 8 °C
  • Girne 11 °C
  • Mağusa 19 °C
  • İskele 19 °C
  • Güzelyurt 6 °C
  • Lefke 8 °C

Nişandaki halay kavgası kanlı bitti

Adana’da nişanda ‘Halayı yavaş çek’ kavgası çiftin mutlu gününü mahvetti. Nişanlanan kızın ağabeyi ve kuzenleri bıçaklanarak ölümden döndü.
Nişandaki halay kavgası kanlı bitti

Adana'da Nuriye Gül Peler ve Tamer Mert Ayhan nişanlandı. Aile arasında düzenlenen nişan töreninin ardından 2 aile kız evinin önünde halay çekmeye başladı.

Nuriye Gül Peler’in kuzeni Ferhat Ateş, erkek tarafının uzaktan akrabası S.C.’ye ‘Halayı yavaş çek. Arkandaki kadınlar rahatsız oluyor’ dedi. Bunun üzerine S.C. ve Ferhat Ateş arasında tartışma çıktı.

Nuriye Gül’ün ağabeyi Bayram Peler ise araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalışırken S.C., önce Bayram Peler’i bacağından 3 defa daha sonra da Ferhat, Vedat ve Sedat Ateş kardeşleri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. S.C. de elinden yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Hastane önünde karşılaşan taraflar yeniden kavga etti.

Gözaltına alınan S.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.