• BIST 10987
  • Altın 5774.338
  • Dolar 42.5043
  • Euro 49.5157
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

Niğde'de yeni yapılan spor tesislerinin inşaatı devam ediyor

AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yeni yapılan spor tesislerinin inşaatında incelemelerde bulundu.
Niğde'de yeni yapılan spor tesislerinin inşaatı devam ediyor

Özdemir, Bucak Çayır mevkisinde, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yeni sahanın yanında, İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve en kapsamlı spor tesislerinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İki saha ve tribünlerinin yapımının yaklaşık 25 milyon liraya ihale edildiğini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Burası Niğde'nin spor anlamında ki altyapısını oluşturacak. Eski arıtma alanında yıkımlar devam ediyor. Bu alanları birleştireceğiz. Burada ulusal ve uluslararası müsabakalara uygun kapalı ve açık tenis kortları yapacağız. Voleybol, basketbol sahası, kaykay pisti ve diğer spor branşlarının sahası ve salonlarının bulunacağı tesis yapılacak. Bunların dışında farklı noktalarda halı sahalar ve basketbol sahaları yapılıyor. Parklarda spor alanları yapıyoruz. Millet bahçesinin yapımı devam ediyor."

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.