• BIST 12433.5
  • Altın 6404.74
  • Dolar 44.2608
  • Euro 51.2622
  • Lefkoşa 13 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 14 °C
  • İskele 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 13 °C

Meteoroloji uyardı: Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli rüzgar bekleniyor

Marmara ve Kuzey Ege'de yarın kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yetkililer vatandaşlara, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksama, ağaç ile direklerin devrilmesi ve çatı uçması gibi konularda uyarıda bulundu.
Meteoroloji uyardı: Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli rüzgar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgarın güney ve güneybatıdan kuvvetli, Marmara'nın güneyi ile İzmir'in ve Manisa'nın kuzeyinde zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksama, ağaç ile direklerin devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.