• BIST 10988.46
  • Altın 5774.747
  • Dolar 42.5027
  • Euro 49.5593
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Lodos İstanbul'da etkisini sürdürüyor

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını olumsuz etkiledi.
Lodos İstanbul'da etkisini sürdürüyor

Kentte dün sabahtan itibaren zaman zaman etkisini sürdüren kuvvetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor.

Lodos nedeniyle Sultangazi'de bir inşaat alanının çevresindeki saclar yola savruldu.

Deniz ulaşımında da kuvvetli lodos nedeniyle bazı seferler iptal edildi.

Deniz ulaşımına Lodos engeli

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Bostancı-Karaköy-Kabataş, Maltepe-Adalar, Beşiktaş-Adalar, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring hattı), Üsküdar-Aşiyan, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü, Beykoz-Sarıyer hatlarının iptal edildiği belirtildi.

İDO'nun internet sitesinde yapılan açıklamada ise saat 14.50'de yapılması planlanan Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa seferi ile saat 19.00'daki Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferinin hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacağı ifade edildi.

BUDO'dan yapılan açıklamada da İstanbul ve Bursa arasında 07.00-18.30 saatleri arasında yapılması planlanan dörder seferin karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi.

BUDO'nun saat 10.00'daki Yalova-İstanbul seferi ile saat 14.00'teki İstanbul-Yalova seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.