• BIST 10992.63
  • Altın 5769.449
  • Dolar 42.5207
  • Euro 49.5953
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Kütahya merkezli FETÖ operasyonu: 61 gözaltı

Kütahya merkezli 14 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel yapılanmasına yönelik operasyonda 32'si kadın 61 şüpheli yakalandı.
Kütahya merkezli FETÖ operasyonu: 61 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve İstihbarat şubeleri ekipleri, Kütahya, İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, Manisa, Çanakkale, Isparta, Denizli, Nevşehir, Hakkari, Çorum ve Eskişehir'de belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Aramalarda 138 bin lira, 70 bin 585 dolar, 2 bin 520 avro, 2 çeyrek altın, 2 altın bilezik, 101 cep telefonu, 30 tablet, 123 SIM kart, 5 bilgisayar ve 95 harici bellek ele geçirildi.

Ele geçirilen paraların kutu, ders kitapları, Kur'an-ı Kerim ve yardım kolilerinde bulunan çerezler ile gıda ürünlerinin içine gizlendiği belirlendi.

Otomatik para çekme makineleriyle örgüte yardım etmişler

Hakkında yakalama kararı bulunan bir örgüt üyesi de dolaptaki özel bölmede yakalandı.

Operasyonda, aralarında örgütün yeni Kütahya il imamı olduğu iddia edilen M.K'nin de bulunduğu 32'si kadın 61 zanlı gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, otomatik para çekme makineleri aracılığıyla örgüte himmet yatırdığı da polis ekiplerince tespit edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.