• BIST 11335.05
  • Altın 5942.411
  • Dolar 42.7967
  • Euro 50.1766
  • Lefkoşa 6 °C
  • Girne 9 °C
  • Mağusa 17 °C
  • İskele 17 °C
  • Güzelyurt 5 °C
  • Lefke 5 °C

“Kurucu Cumhurbaşkanı’nın Objektifi’nden” adlı fotoğraf sergisi düzenleniyor

Gazimağusa Belediyesi, 2019 yılı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Gazimağusa Belediyesi ve Denktaş Vakfı işbirliğiyle Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın 7.
“Kurucu Cumhurbaşkanı’nın Objektifi’nden” adlı fotoğraf sergisi düzenleniyor

Gazimağusa Belediyesi, 2019 yılı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Gazimağusa Belediyesi ve Denktaş Vakfı işbirliğiyle Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın 7. ölüm yıldönümü dolayısıyla 14 Ocak Pazartesi akşamı “Kurucu Cumhurbaşkanı’nın Objektifinden” adlı fotoğraf sergisi düzenliyor.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sergide merhum Denktaş’ın şahsi fotoğraf makinesiyle çektiği fotoğrafları yer alacak.

Serginin; özellikle genç kuşaklara, Denktaş’ın sanatçı yönünü ve iç dünyasını tanıtma anlamında önemli bir işlevi yerine getireceği düşünüldüğü belirtilen açıklamada, serginin açılışının Pazartesi saat 18.00’de Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacağı ve bir hafta süreyle ziyarete açık olacağı kaydedildi.(TAK)

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.