• BIST 10918.51
  • Altın 5780.447
  • Dolar 42.5115
  • Euro 49.5939
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Kocaeli'de geçen yıl uyuşturucu operasyonlarında 664 şüpheli tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 2022 yılında uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 664 şüpheli tutuklandı.
Kocaeli'de geçen yıl uyuşturucu operasyonlarında 664 şüpheli tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2022 yılında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına ilişkin veriler paylaşıldı.

Kentte geçen yıl gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 7 bin 25 şüpheliye işlem yapıldı, gözaltına alınan şüphelilerden 664'ü tutuklandı.

Ayrıca operasyonlarda toplam 1 ton 100 kilogram'a yakın farklı çeşitlerde uyuşturucu madde, 85 tabanca/tüfek, 144 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 690 bin 760 lira para ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kim bilir kaç hayat karartılacaktı? Arkadaşlarımızın 2022 yılı boyunca gece gündüz demeden kararlılıkla mücadele etmeleri sonucu ele geçen uyuşturucu miktarları bu soruyu akla getiriyor. 2023'te de aynı azimle mücadeleye devam." ifadelerine yer verdi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.