• BIST 12433.5
  • Altın 6404.74
  • Dolar 44.2608
  • Euro 51.2622
  • Lefkoşa 16 °C
  • Girne 16 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 16 °C

Kilis'te göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti

Kilis'te içme suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
Kilis'te göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti

Musabeyli ilçesine bağlı Geçitboyu köyüne yapılan içme suyu hattı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. İki işçinin toprak altında kalması üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

İşçilerden Bayram Yıldız, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Diğer işçi Hasan Çelik de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından toprak altından çıkarıldı.

Musabeyli Kaymakamı Hamza Özbilgi de arama kurtarma çalışmalarını takip etti.

Olayın görgü tanığı Mehmet Gündüz, gazetecilere, köyde yaşadığını belirterek "İşçiler, taş diziyorlardı ve toprak kayması sonucu altında kaldılar. Olayı gördüm. Ben burada işçi değilim ama işlerim için buradan geçiyordum" diye konuştu.

Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesine kaldırılan Çelik ile Yıldız, buradaki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.