• BIST 10918.51
  • Altın 5767.937
  • Dolar 42.5039
  • Euro 49.5803
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Karaman'daki okullar Kilis'teki okullarla kardeş oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen "Kardeş Okul" projesi kapsamında Karaman'daki mesleki ve teknik liselerin yöneticileri, depremlerden etkilenen Kilis'teki mesleki ve teknik liseleri ziyaret etti.
Karaman'daki okullar Kilis'teki okullarla kardeş oldu

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada proje kapsamında Karaman'da bulunan mesleki ve teknik liselerin, "Kardeş Okul" olarak Kilis’te belirlenen okul müdürlükleri ile iletişime geçtikleri aktarıldı.

Bölgede bulunan öğrenci, öğretmen, veli ve okul personelinin acılarına ortak olarak manevi destek sağlamak için okul özelinde belirlenen çalışmalar gerçekleştirdiğinin ifade edildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ziyaretler çerçevesinde Kilis'te bulunan okul müdürleri ile irtibata geçilerek moral ziyaretleri düzenlendi. Gerçekleşen ziyaretlerde ihtiyaçları belirlenen okullara yardım yapıldı. Depremden etkilenen öğrenciler ile Karaman'daki öğrenciler arasında gönül köprüsü kurularak sosyal ve kültürel faaliyetler başlatıldı. Ayrıca çalışmalar kapsamında psikososyal destek kapsamında rehberlik öğretmenleri ile çevrim içi toplantılar yapıldı"

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.