• BIST 14802.18
  • Altın 6288.57
  • Dolar 46.4598
  • Euro 53.2718
  • Lefkoşa 34 °C
  • Girne 31 °C
  • Mağusa 33 °C
  • İskele 33 °C
  • Güzelyurt 32 °C
  • Lefke 34 °C

Karadeniz'de palamut bereketi sürüyor

Batı Karadeniz'in önemli limanlarından Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bol miktarda avlanan palamudun tanesi 25-30 liradan satışa sunuluyor.
Karadeniz'de palamut bereketi sürüyor

Gece saatlerinde denize açılarak ağlarını bırakan balıkçılar, Akçakoca limanına kasalarca palamutla döndü.

Burada tırlara yüklenen balıklar, Anadolu'nun farklı şehirlerine gönderildi.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, bol palamut avcılığının devam ettiğini söyledi.

Küçük, büyük teknelerin palamut dolu kasalarla limana geldiğini anlatan Karakaş, "Dün geceden beri çok ciddi anlamda palamut çıktı. Görüldüğü gibi kamyonlar yetmez hale geldi. Tırlara yüklüyorlar." dedi.

Palamut bolluğunun fiyatları olumlu etkilediğini ifade eden Karakaş, "Çok ciddi avcılık var. Bir müddet daha devam edecek. Balık fiyatları dip yapmış durumda; 25 ila 30 lira arasında değişiyor. Umduğumuzdan fazlasını bulduk." diye konuştu.

Karadeniz'de palamut bereketi sürüyor

Karadeniz'de palamut bereketi sürüyor

Karadeniz'de palamut bereketi sürüyor

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.