• BIST 12433.5
  • Altın 6932.41
  • Dolar 44.8618
  • Euro 52.8697
  • Lefkoşa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • İskele 18 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • Lefke 17 °C

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kara yollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Batıkent-İstanbul kavşaklarındaki K18 Batıkent Kavşağı'nın İstanbul istikametindeki köprüde genleşme derzi onarım çalışması sebebiyle bu yönde ulaşım toplama kolundan gerçekleştiriliyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir Batı ile Savaştepe kavşakları 13-15. kilometrelerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönü sağ şerit trafiğe kapatıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Kompost Kavşağı kollarında bakım onarım çalışmaları yapılacak. Bu kesimde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik Kavşağı-Fırat Viyadüğü kesimi 2-7. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Şanlıurfa istikametinden kontrollü sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar nedeniyle yolun 113-114. kilometreleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi UKOME kararıyla araç trafiğine kapatıldı. Bu kesimde ulaşım çevre yolundan devam ediyor.

Kayseri-Niğde yolunun 57-63. kilometrelerinde bakım, onarım ve asfalt çalışması, Fethiye Söğüt yolunun 0-9. kilometreleri ile Sivas-Kangal-Gürün ayrımı yolunun 48-54. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Vezirhan-Gölpazarı yolunun 22-25. kilometrelerinde yol genişletme çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kars-Kağızman yolunun 18-19. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Görüp görebileceğimiz en mükemmel Belediye BaşkanıGörüp görebileceğimiz en mükemmel Belediye Başkanı

  • Özçınar bir seçim daha kazanır desem…❗️✍️06 Nisan 2026 Pazartesi 16:48
  • Halk Özçınar’dan neden memnun12 Nisan 2026 Pazar 17:08
  • Kurucu Meclis Üyesi, eski bakanlardan Salih Coşar hayatını kaybetti08 Mart 2026 Pazar 10:46
  • Yine kaza yine ölüm!08 Mart 2026 Pazar 10:46
  • Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Azerbaycan Zafer Günü’nü kutladı08 Kasım 2025 Cumartesi 23:33
  • Dışişleri: Norveç’in silah yasağını kaldırması geleneksel barış odaklı dış politikası ile çelişiyor08 Kasım 2025 Cumartesi 23:33
  • Yetkili Muhasipler ve Yetkili Muhasip Denetçiler Enstitüsü Genel Kurulu yapıldı08 Kasım 2025 Cumartesi 23:33
  • “Saraydan Kız Kaçırma” operası Antalya Kültür Yolu Festivalinde!08 Nisan 2026 Çarşamba 02:08
  • Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”08 Nisan 2026 Çarşamba 02:08
  • İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’08 Nisan 2026 Çarşamba 02:08
  • SPOR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.