• BIST 11007.37
  • Altın 5793.144
  • Dolar 42.5077
  • Euro 49.588
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • Lefke 20 °C

Kahramanmaraş'ta protokol üyeleri, şehit ve gazi çocuklarıyla futbol oynadı

Kahramanmaraş'ta, şehit ve gazi çocuklarına yönelik düzenlenen "Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması" projesi kapsamında, protokol üyeleriyle şehit ve gazi çocukları futbol maçında bir araya geldi.
Kahramanmaraş'ta protokol üyeleri, şehit ve gazi çocuklarıyla futbol oynadı

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Merkez Spor Kompleksi’nde oynanan maçta, kırmızı takımda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, beyaz takımda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kaptanlık yaptı.

Şehit ve gazi çocukları ile protokol üyeleri sahaya, "Asla Yalnız Değilsiniz" pankartı ile çıktı.

15’er dakika halinde iki devre olarak oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, şehitlerin kıymetli emanetlerine her zaman sahip çıkmaya çalıştıklarını belirterek, maçın çok duygulu geçtiğini dile getirdi.

Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Güvenç, "Hepsi şehit çocuğu, kahraman çocuklar. Çok iyi yetişiyorlar, çok mutlu oldum. Hepsi futbol oynamayı biliyor. Duygulandık, eğlendik, öğrendik. Keyifli bir organizasyondu. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Terörün kökünü kazıyacağız inşallah." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de kurum olarak şehitlerin emanetlerine yönelik çok farklı program ve projeler yaptıklarını söyledi.

Şehitlerin emaneti çocukların mutlu olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini belirten Güngör, şöyle konuştu:

"Kahramanlarımızın bizlere emaneti yavrularımızla bugün bir turnuva düzenledik. Milletvekillerimiz ve protokol üyelerimiz de buradaydı. Özel bir gündü. Beyaz takıma da biz kaptanlık yaptık, gerçekten çok hoş bir gündü, hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum. Onlar bize emanet. Çocuklarımız mutlu oldu. Bizler de onlarla beraber olmaktan mutlu olduk."

Maç sonrası pasta kesilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Tarım ve Orman İl Müdürü Ramazan Bilir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Küpeli, kurum amirleri ve şehit ile gazi aileleri katıldı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.