• BIST 10918.51
  • Altın 5768.563
  • Dolar 42.5044
  • Euro 49.5834
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Kaçak sigara ve cep telefonu operasyonu: 1 gözaltı

Kilis’te şüpheli bir araca yönelik operasyonda 60 karton gümrük kaçağı sigara ile çeşitli kaçak malzemeler ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.
Kaçak sigara ve cep telefonu operasyonu: 1 gözaltı

Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde Elbeyli ilçesi Yağızköy köyü yakınlarında şüpheli bir araca yönelik operasyon yaptı.

M.N. isimli yabancı uyruklu şüpheli şahıs yönetimindeki araçta yapılan aramalarda 60 karton bandrolsüz kaçak sigara, 27 adet cep telefonu, 10 adet USB kablosu, 10 adet adaptör, 432 adet makyaj malzemesi, 209 adet nargile tütünü, bin 65 adet kadın giyim malzemesi ve 216 adet şal ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.N. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.