• BIST 15040.25
  • Altın 6894.08
  • Dolar 45.3552
  • Euro 53.3093
  • Lefkoşa 17 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • İskele 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 17 °C

İstek şarkıyı bilmeyen müzisyene şişeyle saldırdılar

Hatay Antakya’da sokak müzisyenliği yapan kişi, alkollü 2 şahsın istediği şarkıyı bilmediği için saldırıya uğradı. Müzisyeni şişeyle yaralayan şüpheliler gözaltına alındı.
İstek şarkıyı bilmeyen müzisyene şişeyle saldırdılar

Klarnet sanatçısı Yusuf Karagündüz, Antakya’da sokakta grubuyla birlikte müzik yaparken 2 kişi istek şarkıda bulundu. Karagündüz, şarkıyı bilmediği için çalamayacağını belirtti.

İstekte bulunan alkollü kişilerden biri otomobille Karagündüz’ün önünü kesti, aracın dışında olan kişi ise küfürler savurmaya başladı.

Karagündüz'ün tepkisi üzerine araçtan inen kişi, bir şişeyle müzisyenin yüzüne vurdu. Araçtan aldığı muştayla saldırmak isteyen kişiyle Karagündüz’ün grup arkadaşları arasında arbede çıktı.

Olaya müdahale eden polis ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.