• BIST 14979.49
  • Altın 6850.65
  • Dolar 45.2227
  • Euro 53.3352
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 20 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • Lefke 22 °C

İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, lodos ve sağanak nedeniyle deniz seviyesinin yükselmesi sonucu sahil bandındaki bazı caddeler su altında kaldı.
İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, sabah saatlerinde başlayan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.

Sağanak nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu, rögarlar taştı. Yağış ve lodos nedeniyle deniz seviyesinin yükselmesi sonucu sahil kısmındaki Anıt Meydanı ile Atatürk Bulvarı'nda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

"Her lodosta denizin kara tarafına doğru yükselmesi söz konusu"

Alana gelerek incelemelerde bulunan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ilçede geçtiğimiz günlerde de aynı durumun yaşandığını belirtti.

Bugün şiddetli yağışın olduğunu aktaran Demiryürek, şunları kaydetti:

"Altyapı çökmüş durumda, altyapı çalışmıyor. Dolgu alanı olarak bildiğimiz sahilin bu kesiminde her lodosta denizin kara tarafına doğru yükselmesi söz konusu. Bugün ilaveten yağışla birlikte yağmur suyu tahliye kanalları çalışmadığı için su içerilere kadar girmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi ve HATSU yetkililerine haber verdik. Gelip müdahale etmelerini bekliyoruz. Biz de şu anda sahadayız, takip edeceğiz."

İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

İskenderun'da lodos ve sağanak caddeleri su altında bıraktı

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.