• BIST 10918.51
  • Altın 5768.101
  • Dolar 42.5199
  • Euro 49.6035
  • Lefkoşa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • Lefke 12 °C

Irak’ta kum fırtınası nedeniyle 500’den fazla kişi hastanelik oldu

Irak’ı etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle 500’den fazla kişinin hastanelik olduğu açıklandı.
Irak’ta kum fırtınası nedeniyle 500’den fazla kişi hastanelik oldu

Irak Sağlık Bakanlığı, ülkeyi vuran kum fırtınası nedeniyle 515 kişinin boğulma ve nefes darlığı şikayetiyle hastanelere başvurduğunu duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Seyf el-Bedir, hastaneye kaldırılanlara gerekli müdahalenin yapıldığını, olası yeni vakalara karşı alınan tedbirler kapsamında ambulansların ve sağlık ekiplerinin seferber edildiğini söyledi.

Hastanelere başvuranlarının çoğunun taburcu olduğunu belirten Irak Sağlık Bakanlığı Sözcüsü, herhangi bir ölüm vakasının kaydedilmediğini aktardı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.