• BIST 11001.24
  • Altın 5792.687
  • Dolar 42.504
  • Euro 49.5852
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • Lefke 20 °C

Huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik

Bilecik'te huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte keyifli anlar yaşadı.
Huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya'nın huzurevi sakinleriyle bir araya geldiği belirtildi.

İş insanı Şermin Kahraman'ın ev sahipliğinde lavanta bahçesinde düzenlenen programda huzurevi sakinlerinin eğlendiği ifade edildi.

Huzurevi sakinleri daha sonra lavanta bahçesini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Kızılkaya, huzurevinde konaklayan büyüklerin her zaman başı tacı olduğunu belirtti.

Büyüklerle buluşarak hatırlarını sormanın manevi olarak en önemli görevlerinden biri olduğunu aktaran Kızılkaya, şunları söyledi:

"Büyüğüne saygıyı ve sevgiyi benimseyen bir kültürümüz var. Bugün de huzurevi sakinlerimizle bir araya gelerek sohbetlerine ve mutluluklarına ortak olduk. Gözlerindeki o neşeyi görmek bizleri sevindirdi. Bulunduğumuz ortam itibarıyla da onlara farklı bir anı yaşatmak istedik. Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Bugün, büyüklerimizi bu güzel ve doğal ortamda misafir eden Şermin Kahraman Hanımefendi de ilimizin turizmine katkı sağlamak ve gelişimini güçlendirmek için çok ciddi bir çaba içerisinde. Hem misafirperverliği hem de şehrimize katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum."

İş insanı Kahraman ise "Farkında mıyız Bilecik?" adı altında kurmuş oldukları grupla önceliklerinin, büyükleri korumak, kollamak ve onlara konforlu bir yaşam oluşturmak olduğunu belirtti.

Huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik

Huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik

Huzurevi sakinleri için lavanta bahçesinde etkinlik

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.