• BIST 12433.5
  • Altın 6847.86
  • Dolar 43.4912
  • Euro 51.3556
  • Lefkoşa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 18 °C

Hatay'da moloz taşıyan kamyonlar havadan görüntülendi

Asrın felaketinin en acı bilançosunun yaşandığı Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Vadiye dökülen molozlardan bir dağ oluştu. Moloz dağı havadan ve karadan görüntülendi.
Hatay'da moloz taşıyan kamyonlar havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, ekipler bir taraftan hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirirken, diğer taraftan da molozları kamyonlara yükleyerek şehir dışında belirlenen alanlara götürdü.

Çalışmalar, Antakya'daki Kışlasaray, Ulu Cami, Haraparası, Küçükdalyan, Havuzlar, Kuyulu, Fevzi Çakmak, Gazi, Altınçay, Emek, Akevler, Cebrail, Esenlik, General Şükrü Kanatlı, Ürgen Paşa, Esentepe, Kuzeytepe, Güzelburç, Tanışma, Bitiren, Üzümdalı, Apaydın, Paşaköy, Aşağıoba, Suvatlı ile Defne ilçesindeki Sümerler, Harbiye, Dursunlu, Subaşı ve Turunçlu mahallelerinde yürütüldü.

Vatandaşlar da enkazdan çıkacak eşyalarını bulabilmek için bekledi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.