• BIST 10999.92
  • Altın 5772.121
  • Dolar 42.5221
  • Euro 49.5832
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Gazigündüz Alp kabri başında dualarla anıldı

Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi’nin dedesi Gazigündüz Alp, Beypazarı Hırkatepe Mahallesi'nde bulunan kabri başında dualarla anıldı.
Gazigündüz Alp kabri başında dualarla anıldı

Beypazarı Hırkatepe Mahallesi'nde kabri bulunan Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu ve Osmangazi’nin dedesi olan Gazigündüz Alp’i anma programı düzenlendi.

Gazigündüz Alp'in ölüm yıl dönümünde kabri başında dualar edildi.

Programda, mehteran takımı da çeşitli marşlar seslendirdi.

Gazigündüz Alp’i anma programına çok sayıda davetli katılırken, davetliler burada önlük takarak demir dövdü.

Programa, Ankara Üniversitesi Türk Dil ve tarih Coğrafya Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üçler Bulduk, Yeni Osmanlı Derneği Genel Başkanı Saffet Atak, Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya, Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Mutlu ve dernek üyeleri, siyasiler ve köylülerle birlikte Beypazarı Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal katıldı.

Gazigündüz Alp kabri başında dualarla anıldı

Gazigündüz Alp kabri başında dualarla anıldı

Gazigündüz Alp kabri başında dualarla anıldı

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.