• BIST 8242.26
  • Altın 1664.324
  • Dolar 27.2895
  • Euro 28.8403
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 24 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • Lefke 20 °C

Fenerbahçe'den TFF'ye tazminat davası

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz sürecindeki her türlü zararının tazmini için Türkiye Futbol Federasyonuna 250 milyon lira tutarında tazminat davası açtı.
Fenerbahçe'den TFF'ye tazminat davası

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2010-2011 sezonunda Süper Lig şampiyonunun Fenerbahçe olduğu hatırlatıldı.

"Bu sürecin ilk adımı olarak..."

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkının 3 Temmuz süreci nedeniyle engellendiğinin, maddi ve manevi zararlarının ise hiçbir şekilde tazmin edilmediği kaydedildi.

"Bu doğrultuda her fırsatta dile getirdiğimiz gibi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülen en büyük hukuksuzluklardan birinin mağduru olan Fenerbahçe'nin; 3 Temmuz Kumpası sebebiyle uğramış olduğu her tür zararın tazmini için; o dönem verdiği kararlarla bu zararın oluşmasına sebebiyet veren Türkiye Futbol Federasyonuna karşı bu sürecin ilk adımı olarak fazlaya dair haklarımız saklı tutularak 250 milyon lira tutarında tazminat davasını açtığımızı tüm kamuoyuna bildiririz." 

Taraftara teşekkür

Açıklamada, Fenerbahçe taraftarının söz konusu süreçte kulübün yanında olduğu aktarıldı.

"Büyük Fenerbahçe taraftarı, 3 Temmuz'da başlayan karanlık süreçten bugüne kadar kulübüne yapılan tüm adaletsizliklerin, kumpasın ve oyunun karşısında dimdik durmuştur. Bugün, kulübümüzün ortaya koyacağı hak arayışında da milyonlarca taraftarımızın sürecin başında olduğu gibi Fenerbahçe'nin yanında olacağına inancımız tam ve Türk yargısına olan güvenimiz de sonsuzdur. Taraftarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederiz." 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.