• BIST 12433.5
  • Altın 6404.74
  • Dolar 44.2608
  • Euro 51.2622
  • Lefkoşa 9 °C
  • Girne 13 °C
  • Mağusa 10 °C
  • İskele 10 °C
  • Güzelyurt 8 °C
  • Lefke 9 °C

Evlat nöbetine iki aile daha katıldı

Diyarbakır Annelerinin oturma eylemine 2 aile daha katıldı. HDP İl Binası önünde nöbet tutan aile sayısı 328'e yükseldi.
Evlat nöbetine iki aile daha katıldı

Diyarbakır Annelerinin oturma eylemine katılım devam ediyor. İki aile daha HDP il binası önünde evlat nöbeti başlattı.

Mardin'den Diyarbakır'a giden Mehmet Arif Temel, 18 yaşındayken kandırılarak kaçırılan oğlu Mehmet Sait için evlat nöbetine katıldı.

Temel, "2014'te okuldan gitmiş. 7 yıldır oğlum yok. Var mıdır, yok mudur bilmiyorum. Sağ mı ölü mü onu da bilmiyoruz. Hiçbir haber alamadım. Oğluma sesleniyorum. Yani eğer beni duyup da görüp de duyarsa varsın gelsin." diye konuştu.

Bitlisli Rıdvan Barüt ise 2013 yılında 20 yaşındayken kaçırılan üniversite öğrencisi kardeşi Taner için oturma eylemi başlattı.

Son katılımlarla birlikte evlat nöbetindeki aile sayısı 328'e yükseldi. Şimdiye kadar 38 aile çocuklarını terör örgütünün pençesinden kurtardı.  

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.