• BIST 10950.09
  • Altın 5770.621
  • Dolar 42.5109
  • Euro 49.572
  • Lefkoşa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • İskele 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 22 °C

Ev satma vaadiyle 3 kişiyi 900 bin TL dolandırdı

Kayseri'de, ev satma vaadiyle sahte tapu örnekleri gösterdiği 3 kişiyi toplam 900 bin TL dolandıran şüpheli yakalandı.
Ev satma vaadiyle 3 kişiyi 900 bin TL dolandırdı

Kayseri'de yaşayan F.Ş, farklı zamanlarda, merkez ilçe belediyeleri tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan daireleri belediye memurları ile ikili ilişkileri sayesinde satın aldığını belirtti.

F.Ş, sahte tapu örnekleri gösterdiği 3 kişiden bu yolla toplam 900 bin TL aldı.

Mağdurlara sahte satış sözleşmesi düzenleyen F.Ş, paralar ile ortadan kayboldu. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan mağdurlar polise haber verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, F.Ş'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

F.Ş., düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı. F.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.