• BIST 10972.03
  • Altın 5777.133
  • Dolar 42.5224
  • Euro 49.6219
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Eskişehir'de kaçak sigaraları piyasaya süren şüpheli yakalandı

Eskişehir'de, jandarma ekiplerinin düzenlediği kaçak sigara operasyonunda bir zanlı gözaltına alındı.
Eskişehir'de kaçak sigaraları piyasaya süren şüpheli yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Odunpazarı ilçesinde bir kişinin kıyılmış tütünleri makine yardımı ile makaronlara doldurarak işlettiği tütüncü dükkanda sattığı bilgisine ulaştı.

Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bu adrese ve eve eş zamanlı baskın yapıldı.

Şüpheliye ait ev ve iş yerinde yapılan aramalarda bir tütün doldurma makinesi, iki kompresör, 13 bin 500 dal bandrolsüz kıyılmış tütün dolu makaron, 18 bin 200 dal bandrolsüz boş makaron, 2 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün, sigara paketi boyutunda çok amaçlı 503 kutu ile 150 küçük boy kilitli poşet ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.